Зареєстрований: Tue May 18 2010, 09:55PM Повідомлень:: 2
Доброго часу доби, шановні світзаочівці. Жалкую, що раніше не дізналася про ваш сайт і не мала змоги до вас приєднатися. Оскільки найближчі ваші тури з кількох причин не підходять, хотіла б запитати поради: підкажіть, будь ласка, куди саме (в якому напрямку) можна здійснити пішохідний тур на 2 дні під Києвом, щоб заночувати в наметах, мати там можливість розвести багаття (щоб заборон не було) і гарно провести час? Збираємося туди з друзями невеличкою компанією. Хочеться відпочинку на природі, подалі від галасливої і загазованої столиці. Буду дуже вдячна за поради і відповіді!
Зареєстрований: Tue Oct 16 2007, 05:44PM Повідомлень:: 281
Доброї ночі, LiamPingvi! Я радий, що ви нас знайшли саме тепер, адже цього року намічається багато цікавих поїздок.
З приводу того, куди можна на два дні сходии пішки під Києвом, щоб багаття можна було палити і красиво, я би радив Трахтемирівський півострів. я вважаю, що це найкрасивіше місце на Київщині. їхати туди треба маршруткою з автовокзалу ПОДІЛ до Великого Букрина, далі пішки. Єдине АЛЕ, там є мисливський будинок Бакая на краю півострова, влада змінилась, мо воно вже повернулось в Україну і знову не пускає людей туди, незнаю. Восени все було спокійно.
Якщо ж не хочете ще кудись їхати, класно походити по лісу в Пущанському лісі. Тут дуже красиво, особливо зараз, коли в лісі купа конвалій. Посеред лісу тече струмок, є джерело з водою. Якщо зацікавить, розповім детальніше
Зареєстрований: Tue May 18 2010, 09:55PM Повідомлень:: 2
projdusvit, дякую за оперативну і змістовну відповідь! Обидві Ваші поради сподобалися, от лише перша насторожила своїм "Єдиним АЛЕ". Тому, мабуть, щоб наш похід не зіпсувався неприємною несподіванкою, підемо в міні-похід за другим Вашим варіантом. Хотіла б детальніше дізнатися про Пущанський ліс, як туди дістатися і все, що необхідно знати новачкам. Як Вам буде зручніше поділитися знаннями і досвідом - тут на сайті чи може Вам зателефонувати? Чекатиму відповіді.