Зареєстрований: Sat Jul 24 2010, 08:26PM Повідомлень:: 5
А Даріко - талант, "прєлєсть" і просто гарна дівчина. Ніби ще раз там побував. Деякі ньюанси звісно є, але уцілому зачот! Прочитав - зрозумів накінець якими чигирями нас носило Респект і уважуха
Шановні привіт! Шось ми так фотками обмінялися, що на другий день як каже Валєра "у роті сто кобил понасцикали і всі по разному" і голова гуділа аж у Броварах було чутно. Короче не дружить чача з подільським нефільтратом. У мене на ноуті відео з півочим компроматом немає і мабуть ще чогось немає, бо переписувалося хаотично і невпродяковано. Катіно, твою флешку не бачив, на столі ніби нічого не лишалося, але на 100% не впевнений, в момент виходу з кахве палко цілувалися по-грузинські з Валєрою )) Слава Богу обійшлося без ахтунга та іншого сорому. Звіт прочитав із задоволенням, але дуже ти Даріко в документальному жанрі все описала. Були емоційно яскраві моменти про які можна було б згадати. Там хтось пропонував розбити звіт по днях і коментувати. Не справдилось таке диво? Андрію, у мене прописані в коридорі твій баул і спальник, але їм там не затишно і вони просяться додому. Коли ти будеш у Києві, щоб я тобі їх завіз?
Зареєстрований: Sat Jul 24 2010, 08:26PM Повідомлень:: 5
Можете спокійно приходити, чачу не беру, най її качка копне. Пропоную на 19:30.
Я можу взяти фото: 1. Свої 2. Капітана 3. Сергія (є фото чомусь тільки до Сагареджо) 4. Федіно & Кетіно (плюс відео) Все що у мене зменшено до 1600 пікселів за більшою стороною, більш менш настроєний час.
Фото 2,5 ГБ, Відео - 3,1 ГБ. Треба, щоб хтось взяв лептоп.